Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Miasto Dąbie

Kolorowy pasek

Historia zmian artykułu

Powrót

2019-10-23 16:29:15 Aleksander Łucka Utworzenie
2019-10-23 16:30:34 Aleksander Łucka Dodano załącznik o nazwie "Zarządzenie nr OSZE.120.5.2019 Burmistrza Miasta Dąbie z dznia 21 października 2019 r. w sprawiepowołania stałej Komisji Likwidacyjnej do oceny przydatności składnikówn mienia ruchomego U M w Dąbiu.." w pozycji nr 1
2019-10-23 16:30:43 Aleksander Łucka Zmiana statusu [Przed publikacją] -> [Opublikowany]
2019-10-23 17:11:45 Aleksander Łucka Zmieniono nazwę załącznika o nazwie "Zarządzenie nr OSZE.120.5.2019 Burmistrza Miasta Dąbie z dznia 21 października 2019 r. w sprawiepowołania stałej Komisji Likwidacyjnej do oceny przydatności składnikówn mienia ruchomego U M w Dąbiu.." na "Zarządzenie nr OSZE.120.5.2019 Burmistrza Miasta Dąbie z dznia 21 października 2019 r. w sprawie powołania stałej Komisji Likwidacyjnej do oceny przydatności składników mienia ruchomego U M w Dąbiu.."
2019-10-23 17:11:46 Aleksander Łucka Aktualizacja
2019-10-23 17:12:04 Aleksander Łucka Aktualizacja
2019-10-23 17:23:48 Aleksander Łucka Zmieniono nazwę załącznika o nazwie "Zarządzenie nr OSZE.120.5.2019 Burmistrza Miasta Dąbie z dznia 21 października 2019 r. w sprawie powołania stałej Komisji Likwidacyjnej do oceny przydatności składników mienia ruchomego U M w Dąbiu.." na "Zarządzenie nr OSZE.120.5.2019 Burmistrza Miasta Dąbie z dnia 21 października 2019 r. w sprawie powołania stałej Komisji Likwidacyjnej do oceny przydatności składników mienia ruchomego U M w Dąbiu.."
2019-10-23 17:23:49 Aleksander Łucka Aktualizacja

Powrót

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij